Simpel, snel en lekker: wraps met kip, tonijn, zalm of carpaccio. Kwestie van inpakken, vouwen en… it’s a wrap! Een heerlijk gerecht met o.a rucola en pijnboompitjes. Lekker als avondmaaltijd, lunch of om mee te nemen.
Een “wrap “(Engels voor wikkel, waarin iets opgerold is) is een dunne pannenkoek waarin soms vlees en verder allerlei groenten en andere ingrediënten worden gerold.
Een “wrap “(Engels voor wikkel, waarin iets opgerold is) is een dunne pannenkoek waarin soms vlees en verder allerlei groenten en andere ingrediënten worden gerold.
Een “wrap “(Engels voor wikkel, waarin iets opgerold is) is een dunne pannenkoek waarin soms vlees en verder allerlei groenten en andere ingrediënten worden gerold.
Een “wrap “(Engels voor wikkel, waarin iets opgerold is) is een dunne pannenkoek waarin soms vlees en verder allerlei groenten en andere ingrediënten worden gerold.
Een “wrap “(Engels voor wikkel, waarin iets opgerold is) is een dunne pannenkoek waarin soms vlees en verder allerlei groenten en andere ingrediënten worden gerold.