Verse Maaltijden bestellen

U heeft de keuze uit een ruim assortiment van 75 verschillende ambachtelijk bereide hoofdgerechten. Twee keer per jaar wisselt de maaltijdbrochure in herfst / winter en lente / zomer maaltijden.

Tevens is er keuze uit 15 soorten soep, 15 verschillende nagerechten en 3 bij gerechten (salades en rauwkosten).

Dieet
Heeft u een dieet, dan is dat voor ons ook geen probleem. Wij hebben een ruime keuze uit zoutarme maaltijden, gemalen maaltijden, gluten- en lactosevrije maaltijden en eiwit rijke maaltijden. Alles is wekelijks te bestellen.

Bestellen
De maaltijden kunnen tot woensdagmiddag besteld worden. De levering vindt plaats de volgende maandag of dinsdag of eventueel in overleg op een andere dag. De maaltijden worden één maal per week bij u afgeleverd en door de speciale manier van verpakken zijn de maaltijden ruim 2 weken houdbaar in de koelkast.

De minimale afname is 4 maaltijden (hoofdgerechten) per levering. Prijzen per hoofdgerecht vanaf € 6.95. KENNISMAKINGS ACTIE! Benieuwd naar de smaak en kwaliteit van de maaltijden? Proef en ervaar, wij bieden u ter kennismaking 4 maaltijden aan voor €22,50!

Boodschappen service
Wij hebben voor u een ruime keuze dagelijkse boodschappen geselecteerd variërend van brood, zuivel, vleeswaren, fruit, frisdranken, koek, schoonmaak producten enzovoort. Dit alles wordt gelijktijdig met de maaltijden bij u thuis bezorgd.

Nog even alles op een rijtje

  • Keuze uit 75 verschillende vers maaltijden;
  • Minimaal 4 hoofdgerechten per levering;
  • Uiterlijk woensdagmiddag bestellen, maandag/dinsdag leveren;
  • Bestellen kan via telefoon op 030-2412205 of per e-mail via info@rosco-catering.nl;
  • In de regio Stichtse Vecht & Utrecht geen bezorgkosten;
  • Betaling via overschrijving of incasso machtiging.