previous arrow
next arrow
Slider

Nationale dagen NPO

Wist u dat wij ook actief zijn op evenementen gebied? Zo hebben wij op 1 en 2 december jl. de Nationale dagen van de Duivensportbond NPO mogen verzorgen in De Beursfabriek te Nieuwegein.

Naast de publieks catering voor 6000 bezoekers hebben wij tijdens een feestavond, prijsuitreiking in het "Holland Duivenhuis" en de diverse andere bijeenkomsten gedurende deze dagen de mensen voorzien van een hapje en een drankje.

Bent u ook voornemens om een beurs, klantendag of bijeenkomst te organiseren? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!! 

 

Flavours

Ieder zijn eigen smaak, het is nu mogelijk!

Met het nieuwe flavour pakket is er voor uw barbecue diverse rubs, verse kruiden en marinades gezocht om jouw Barbecue uniek en naar eigen smaak te maken! Op aanvraag verzorgen wij een pakketje met onder andere Texan steakhouse, Caribean jerk, Portuguese piri piri en nog veel meer.. vraag er naar bij onze Sales afdeling!

Opening bedrijfspand Wilma Wonen

In samenwerking met partner Raad & Daad Evenementen mochten wij de opening van het nieuwe bedrijfspand van Wilma Wonen verzorgen. Met o.a. een cocktailbar hebben wij de beschikbare ruimte aangekleed. Ook Chantal Franke, office manager bij Wilma Wonen, keek met een tevreden gevoel terug op de opening getuige onderstaande reactie:

"Wij kijken met een heel goed gevoel terug op ons feestje.

Het was fantastisch!

Voor ons is het die dag prima verlopen mede door de inzet van Joyce als party-manager en haar collega's."

 

Klanten over Rosco Catering:

M2Media aan het woord.....

Rosco Catering verzorgt elke dag de lunch bij ons in Hilversum. Toen wij tijdens een klantenmeeting een lunch wilde verzorgen was de keuze daarom ook al snel gevallen op Rosco Catering. Vanaf het eerste contactmoment met Rosco voelde het goed. Rosco was enthousiast, bereikbaar en welwillend. Zelf hadden wij al enkele ideeën om deze lunch aan te kleden, maar Rosco dacht proactief mee en kwam zelf met leuke initiatieven. Uiteindelijk stond de gehele tafel vol met 'ouderwetse melkflessen', eieren, grof belegde broodjes, boeren yoghurt en een boeren omelet. Helemaal in de lijn met de klant. Prijs, kwaliteit, service en presentatie gingen hand in hand.; een dikke 8,5

Gespot : Vega Lunch !

Een vegan voedingspatroon is vrij van dierlijke producten. Voor de hand liggende voorbeelden zijn vlees, vis, kip, zuivel (dierlijke melk, yoghurt, kaas, boter…), eieren, honing, gelatine en dierlijke bouillon. “Wat eet je dan wel nog?!” is de meest gehoorde spontaan opwellende vraag. Wel … seitanstoverij met frietjes, groentestoofpotjes, tofu scramble, pannenkoeken, lasagne, risotto, pizza… Van fastfood tot whole foods, voor elk wat wils. Het aanbod van de vegan keuken is gevarieerd en immens groot:(klik op foto voor meer...)

Het Polaroid Meisje

Wilt u uw gasten ook iets meegeven als herinnering aan uw bedrijf of event?

Dan is het Polaroid Meisje een uitstekende keuze. Dit is een fotomarketing tool dat bij elk event succesvol is! Het Polaroid Meisje loopt rond met een camera waar de foto er meteen uitrolt en uw gasten dus meteen een leuk aandenken hebben om mee naar huis te nemen. Het frame van de foto is naar eigen wens in te vullen, zoals uw logo en een boodschap. Om nog meer exposure te genereren kan er ook gekozen worden om de foto's digitaal te sharen via Social Media.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze sales afdeling.

Ben jij de inspirerende toekomstige Master Chef?

Dan hebben wij jouw droombaan! Is koken je lust en je leven en heb je een passie voor de horeca, kom dan ons team versterken!

De functie:

Hoe ziet je dag eruit:

• Bereiden van gerechten, menu’s, diners etc.

• Onderhouden HACCP

• Bestellingen verwerken

• Meedenken met het maken van menu’s

• Gehele dag smaakvolle koude & warme gerechten bereiden!

Aan het eind van de dag:

• Ga je als blij ei naar huis

• Heb je de lekkerste gerechten klaar gemaakt volgens recept en bloos je nog na van de vele complimenten die je vandaag hebt gehad

• Je bent tevreden over wat je de nieuwe medewerkers/leerlingen vandaag hebt kunnen bijbrengen

• Is de keuken spik en span, de voorraad weer op peil, en de bestellingen voor de volgende dag zijn geplaatst

• Je kan niet wachten tot het morgen is

• Droom je van nieuwe suggesties voor de volgende maand

Wat wij vragen

Ingrediënten van onze kok

• Je bent een culinair kunstenaar in de keuken

• Behalve recepten heb je ook een diploma op zak

• Je maakt gastronomische gerechten met de meest (di)verse ingrediënten

Wat wij bieden

• Flexibele werkdagen en werktijden

• Prettige werksfeer met enthousiaste collega’s

• Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen en cursussen

• Een compleet kokstenue incl. veiligheidsschoenen

• Afwisselende baan

• Aantrekkelijk salaris

Wordt chef van je eigen toekomst bij Rosco Catering! Ben je bereid je handen uit je buis te steken en veel te leren, reageer dan! Mocht je vragen hebben of wil je reageren naar aanleiding van bovenstaande vacature, mail dan naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemers op proef

Rosco Catering Utrecht heeft zijn deuren open gesteld voor de ondernemers vereniging van Aangename Zaken. Op een inspirerende avond gaven wij een kijkje in onze keuken. Hoe worden onze smakelijke amuses gemaakt en wat kun je voor lekkere gerechten van de Black basterd (Green egg) bereiden. Op onze mooie boomstam etagère presenteerde we de meest uiteenlopende gerechten van Zoete Flammkuchen tot een Zomerse mini geitenkaas salade met fairtrade rietsuiker gebrand. Het was een inspirerende avond met veel enthousiaste ondernemers!

Wist u dat ...... Rosco Catering alleen werkt met de allerbeste leveranciers uit de regio?

Deze keer stellen wij u graag De Heeren van Loosdrecht aan u voor.

Deze Heeren maken de (h)eerlijkste croquetten en bitterballen van het Gooi en omstreken. In diverse soorten verkrijgbaar zoals rund, groente, gevuld met kaas of met garnaaltjes.De croquetten onderscheiden zich door de zuivere bouillon met scharrel rundvlees, een kruidenmelange en verse groenten. Om de smaak te verdiepen, wordt de groentebouillon dubbel getrokken. Het zoutgehalte is laag, minder dan 1%. Met natuurlijke kruiden, o.a. lavas, worden ze  hoger op smaak gebracht.

©2018 Rosco Catering | Ontwikkeling door Mumaco