Lunch Items

Losse lunch items bestellen zoals sandwiches, panini’s of wraps. Hieronder vindt u ons aanbod. Zit uw favoriete lunch item er niet tussen of wilt u een lunch op maat? Neem gerust contact op onze Sales afdeling.

Rosco Catering maaltijdsalade gerookte zalm

Maaltijd salades

Rosco Catering levert u fijne maaltijd salades, met de heerlijkste verse ingrediënten. Verfijnde vleeswaren, luxe zeevruchten en excellente gerookte vissoorten geven onze salades een perfecte smaak en schitterende uitstraling. Voor een gezonde lunch!!

Rosco Catering Soepterrine maarssen utrecht

De Soepterrine

Soep. Je vindt het in alle uithoeken van de wereld. Een kruidige Vietnamese pho, een pittige Singapore laksa, goed gevulde Italiaanse minestrone en oer-Hollandse erwtensoep met worst. 
Soep past zich ook aan aan de jaargetijden. Ga voor een stevige Franse uiensoep met Gruyère om op te warmen tijdens de koudste winterdagen, of kies een verkoelende komkommergazpacho op een warme zomermiddag. Enthousiast? Bestel en ervaar de heerlijke soepen van Rosco Cateringl!
Rosco Panini

Panini

Rijkelijk met de hand belegde panini’s met bijvoorbeeld Goudse 48+ jong belegen kaas, gerookte schouderham en honing mosterd mayo. Geniet samen of alleen van deze verleidelijke, warme snack.

rosco catering lunch wrap vegan

Wraps

Simpel, snel en lekker: wraps met kip, tonijn, zalm of carpaccio. Kwestie van inpakken, vouwen en… it’s a wrap! Een heerlijk gerecht  met o.a een chutney, rucola en pijnboompitjes. Lekker als avondmaaltijd, lunch of om mee te nemen.

Snacks

Snacks: heerlijk! Ook bij ons te bestellen. Wat dacht u van onder andere: De Heeren van Loosdrecht kroketten, Grootmoeders ballen uit de jus, bladerdeegsnacks of een traditionele hamburger.

Rosco Catering Utrecht smoothie lunch bestellen

Zuivel & Frisdrank

Vul uw lunch, barbecue of andere gelegenheid aan met onze gekoelde dranken. Naast het gebruikelijke zuivelpakket leveren wij ook ook verse bereidde smoothies en Schulp sappen.