rosco catering buffet bestellen utrecht
Rosco Catering Bollenbox de luxe

Lunch Boxen

Rosco Catering heeft een aantal heerlijke lunchboxen samengesteld om u van alle gemakken te voorzien. Het assortiment is zorgvuldig bereid en zit er in de boxen voor ieder wat wils. De lunchboxen zijn te bestellen vanaf 4 personen en kunnen vanzelfsprekend worden uitgebreid naar het gewenste aantal personen. Heeft u een vraag over de lunchboxen of heeft u dieetwensen? Laat het ons dan telefonisch of per mail weten. Zoekt u wellicht een lunchbox op maat? Neem dan contact op met onze Sales afdeling.
 
Rosco Catering maarssen utrecht lunchpakket premium

Lunch Pakketten

Rosco Catering heeft een aantal heerlijke coronaproof lunchpakketten samengesteld om u van alle gemakken te voorzien. Het assortiment is zorgvuldig bereid en zit er in de lunchpakketten voor ieder wat wils. De lunchpakketten zijn per persoon te bestellen.  Heeft u een vraag over de lunchpakketten of heeft u dieetwensen? Laat het ons dan telefonisch of per mail weten. Zoekt u wellicht een lunchpakket op maat? Neem dan contact op met onze Sales afdeling.
 

Ontbijt & Ontbijt boxen

Rosco Catering verzorgt een ontbijt met de meest lekkere en verse producten. U kunt denken aan verse broodjes van de bakker, warme croissants, vers geperste sappen of smoothies en een gekookt eitje mag vanzelfsprekend niet ontbreken. Heeft u een bijeenkomst en zoekt u een ontbijt op maat? Laat Rosco Catering met u meedenken!

Lunch Items

Losse lunch items bestellen zoals sandwiches, panini’s of wraps. Hieronder vindt u ons aanbod. Zit uw favoriete lunch item er niet tussen of wilt u een lunch op maat? Neem gerust contact op onze Sales afdeling.

rosco catering borrelbox

Borrel boxen

Lastig hè, iets vieren met je collega’s op afstand? Met onze borrelboxen door ons bezorgd of landelijk verstuurd met onze “gekoelde” koeriersdienst lukt dat gegarandeerd. Superleuk om de borrelbox te bestellen voor een virtuele vrijmibo of bijvoorbeeld een pubquiz op afstand.

Rosco buffet de luxe

Diner & Buffet

Onze buffetten zijn samengesteld op basis van een afname van minimaal 10 personen. Bestelling voor minder dan 10 personen is mogelijk. Hierbij wordt de samenstelling van het buffet (de gerechten) afgestemd op het aantal personen.

Onze buffetten worden geleverd exclusief bord en bestek, inclusief buffet materialen als chafing dishes, opscheplepels en servetten. Borden en bestek zijn tegen meerprijs van € 1,15 per set bij te bestellen.

Rosco green egg barbecue

Barbecues

Met Barbetjoe wordt jouw droom werkelijkheid. Onze barbecue pakketten bevatten namelijk alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue en voor een meer dan scherpe prijs! Ook kan je een barbecue op gas erbij bestellen welke wij vuil mee retour nemen.

Voor alle mogelijkheden kijk op www.barbetjoe.nl

Zoek u een compleet verzorgde barbecue of heeft u andere wensen? Bij Rosco Catering is alles mogelijk!

Dessert

In samenwerking met onze vaste leverancier “Gebak van Smolders” zijn wij u graag van dienst met onze gebakservice. De specialiteit van “Gebak van Smolders” zijn de de appelbollen, appelslofjes. Deze kunnen ook warm worden aangeleverd evenals de hartige producten. Dus heeft u iets te vieren of gewoon zin in iets lekkers, bekijk het assortiment en laat u verleiden. Alle producten worden ambachtelijk en dagelijks vers bereid. Als u ‘s middags voor 17.00 uur besteld wordt het de volgende ochtend door ons bij u bezorgd. Voor advies en vragen staan wij u graag telefonisch te woord.
 
Rosco happen populair

Happen

Rosco Catering maakt van elk feestje een échte party! Hieronder vindt u een ruime keuze uit happen en warme snacks. Heeft u de behoefte aan een compleet verzorgd feest waarin wij alles voor u uit handen nemen, ook dit is mogelijk!
 
Op die manier kun jij je concentreren op waar het echt om gaat: je feestje! En heb je speciale (dieet)wensen of gewoon een goed idee? Laat het ons weten!